Deep Fix Tüy Dökümü Vitamini 30 ML

0,00 TL
Kullanım Şekli
Ürün Bilgileri
Marka
Stok Kodu
EFMST478
Hızlı & Ücretsiz Kargo
Orijinal Faturalı Ürün Garantisi
%100 Müşteri Memnuniyeti
Özel Vakumlu Paketler
Güvenilir Alışveriş
Havale & EFT Kredi Kartı
Deep Fix Tüy Dökümü Vitamin 30 ML
 

Kanarya, muhabbet kuşu,tropikal finc türleri papağan ve tüm diğer kafes kuşların B vitamini ihtiyaçlarını karşılayan sıvı vitamin karışımıdır. Deepfix Betisol

Tüy dökümü dönemlerinde, bu sürecin daha kısa sürede atlatılmasında,tüm kuşların stresten korunmak amacıyla sinir sisteminin güçlendirilmesinde,damızlık veriminin artırılmasında,yavru çıkma oranının yükseltilmesinde,yavru gelişiminin olumlu yönde desteklenmesinde,iştahsızlık sorunlarının giderilmesinde,güvenle kullanılabilecek bir B vitamini kompleksidir.

Özellikle muhabbet kuşlarının mevsimsel şartlara bağlı olarak ses (gök gürültüsü,şimşek) ani ısı değişimleri,yer değişiminden kaynaklı tüy dökülmeleri,eş alma problemi yüzünden yaşanan tüy dökümleri,kalitesiz ara tüyler v.b durumların önüne geçmede etkili yardımcı üründür.

Kuşlarda b vitamini vücutlarında depolanmamak olup dışarıdan alması gerekmektedir.B vitamini vücütta kırmızı kan vücrelerinin oluşunu destekler.Kuşlarımızdan b vitaminini eksik etmemeliyiz eğer b vitaminini eksik edersek:sallabaş,ürkeklik,sinir sistemi bozukluğu,koordinsyonsuzluk gibi durumlar görülebilmektedir.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Deep Fix Tüy Dökümü Vitamini 30 ML Deep Fix Tüy Dökümü Vitamini ve kuşlarınızın ihtiyacı özel tüm vitamin katkı ürünlerine sahip olmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. EFMST478
Deep Fix Tüy Dökümü Vitamini 30 ML

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.